top of page

Evenementen

Van 2 t/m 5 februari staat Punselie met de bekende Punselie kraam op de allergiebeurs, onderdeel van de gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Punselie's stroopkoekjes zijn nl. prima te eten door mensen met een allergie voor noten, pinda's, soja, ei bestanddelen, koemelkbestanddelen en lactose. En wij vinden dat zoveel mogelijk mensen dat moeten weten, want iedereen heeft wel iemand in zijn kennissenkring met een voedselallergie.

Goudse Kaasmarkt 2017

Doorlopende rondleiding in onze koekjesfabriek

Ook in 2017  is er weer de hele zomer op donderdag ochtend de bekende Goudse Kaasmarkt. 

U kunt uw bezoek aan de Goudse Kaasmarkt op onderstaande dagen uitbreiden met een rondleiding door onze koekjesfabriek.

Meer info over de Goudse Kaasmarkt vindt u hier: http://www.welkomingouda.nl/nl/kaas/gouda-kaasmarkt

Voor een lijst met de doorlopende rondleidingen klikt u hier

**Niet geschikt voor grote groepen**

Tijdens open rondleiding ochtenden doen wij tussen 9:30 en 12:00 elk half uur een rondleiding. Deze kost € 7,50 p.p. en u hoeft daarvoor niet te reserveren. De rondleiding start vanuit ons winkeltje aan Spieringstraat 107.

Als u even moet wachten op de eerstvolgende rondleiding is er gelegenheid om een kopje koffie te drinken met verse Punselie koekjes en we laten een video zien waarin Ronald Punselie vertelt hoe het Punselie's stroopkoekje is ontstaan.

Goudse Stroopwafeldag 25 juni 2016

Tijdens de Goudse Stroopwafeldag stonden we met een kraam en een grote en een kleine sjoelbak op het plein Achter de Waag.  Deze dag begon zonnig, en er kwamen veel mensen van jong tot heel oud gezellig een potje sjoelen. Tijdens de piekuren stond er een rij van wachtende kinderen. Zij kregen na afloop van hun spel een zakje koekkruimels en volwassenen konden onze koekjes gratis proeven. Het was een gezellige dag ondanks het druilerige weer. We hopen er volgend jaar zeker weer bij te zijn.

bottom of page